Liv og Gro er blevet 1 år, 18.01.2016… Hvor blev tiden dog af?

Kære læsere af bloggen

Godt nytår herfra… 🙂 Håber alt er godt hos jer?

Vi er kommet godt ind i det nye år, og Liv og Gro er rigtig blevet fejret til deres fødselsdag d. 18. januar. Det er vildt at de allerede er fyldt 1 år, og sikke en masse der er sket på det år.

Livet som tvillingeforældre er både overvældende, fantastisk og sindssygt hårdt. Vi er fuldstændig forelskede i de her to piger, vi har været så heldige at få. Vi kan sidde og grine og hygge med bare at se korte videoklip fra dagen – og bare være fuldstændig forgabte over deres kunnen og laden.

Det med at være forældre, er jo ikke bare noget som giver os børnene, men er samtidigt en evig påmindelse om at bruge sig selv, sin tid og nætter rigtigt og prioriterer sin omgangskreds – hvad er egentlig vigtigt og giver det hele mening til fordel for Liv og Gro? Er sikker på vi alle (forældre) vil gøre alt for at de vidundere til børn, vi får, får alt den omsorg og kærlighed, de har brug for. Hvor er det dog bare en fed lære at få.

Liv og Gros fødselsdag påmindede mig også om noget mindre begejsteligt – nemlig at det er et år siden, at jeg har fået lov at sove en hel nat igennem. Egentlig er det længere tid siden – er sikker på en graviditet også er til for at forberede en på det, der venter. At pigerne pressede så meget på min blære, at det blev til 4-6 toiletbesøg hver nat, giver i hvert fald en indikation på, at der har været fest og glade dage aften og nat, ligesom nu – et år efter miraklet skete. Wow, hvor blev tiden dog af? Hvordan kan man stå oprejst? hehe.. og når nogen fortæller – “ej, hvor har jeg sovet dårligt i nat – dén der time, jeg var vågen tager dog livet af mig”, så tænker jeg – I skulle bare vide.. SNORK!

Heldigvis er der jo så mange, der præcis har været igennem det samme! Fedt, egentlig at være med i klubben.. Så kan man da blive enige om én ting – det var sq let før tiden med børn… Og hvor er det da bare vigtigt, at huske på at NYDE det hele lige nu og her. Det er så frit og let bare at være sig selv med sit forhold og arbejde, uden at skulle være mor eller far for nogen! Nyd det dog!
Nu er det vigtigt, at holde op med hele tiden at fokusere på, hvornår de mon bliver så gamle, at de sover igennem! Nyd dog de her små, helt perfekte og impulsstyrede væsener, med alt det livsmod der giver så meget glæde. De bliver i hvert fald hurtigt store – det er sikkert og vist.

Det første år er gået, som var det et blink med øjet. Der er jo sket meget, og være-mor-processen virker lang og uoverskuelig, men lige nu hvor 1-års-hjørnet er rundet, kan man da ikke lade være at tænke på, at det med at have små børn virkelig er en kort periode. Vi må NYDE hvert sekund.

Jeg uploader snarest fødselsdagsbilleder, og lidt fra jul/nytår.

Nyd jeres aften og snart weekend.

Kh Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *