Hvordan er Liv og Gro som 1-årige? Se mere her…

image

Hej derude 😃🎈

Så blev Liv og Gro 1 år, og vi fik fejret vores dejlige piger både med en fest for familie og en for venner.

Det er vildt stort at blive forældre, og nu hvor pigerne er blevet 1 år, tænker jeg på hvor meget pigerne har udviklet sig, hvor glad og heldig jeg har været og er, hvor taknemmelig vi begge er for de to tøser og på at jeg nødig vil glemme hvordan Liv og Gro er lige nu. Så nu får I alle lige en masse infos 🙂

Vægt = Gro vejer 8,8 og Liv vejer 8,6 kilo
Længde = de er begge 77 cm lange
Skostr. = 18
Øjenfarve = blå
Hår farve = rødbrunt
Hårets struktur = let krøllet
Tænder = Liv har 6 tænder for oven og 3 for neden. Gro har fået fire for oven og lige nu er de tænder bag hjørnetænder også brudt frem, men hun nøjes med 2 for neden.
Tøjstr, er 74-80 👭
Motorik = Liv kravler rigtig godt, kan stille sig op ved ting og kan gå med støtte enten fra person eller gåvogn, Gro humper afsted med en fod foran og et tilbage, hun er helt vild for at få lov at gå, hun er stærk og går bedst, de kan begge klappe og danse.. De snakker meget, men pt kan de kun sige Hej og Se!
Fedeste legetøj pt = er bolde der rasler, ståbord med lyd eller gåvognen
Hvad elsker LG at lave = gå med hjælp fra mor og far, at få lov at gratte i en skål med mad med en ske, at bade i deres kæmpe store Bibabad, at pruste mor og far på maven, når de ligger ned på gulvet og at få liv at røre og snakke med Lillemis, at komme til babysvømning i Odder og at komme i vuggestue.
Favorit måltid = sovs og kartofler eller ris og karrysovs, varmrøget laks, yoghurt med havregryn
Husdyr = Lillemis 7 år, som de begge er meget glade for.
Vuggestuen de går på = Ajstrupvej i Malling – med Alfred fra mødregruppen og Verna fra babysvømning, Anjas Felix og Marie 👭 de startede 1. Oktober 2015
Pædagoger = kontaktperson for Gro er Karina og for Liv er det Betina.
Forskelligheder = Liv er en sej pige, som er bedst til fremmede, kan bevæge sig hurtigst, kan komme hurtigt frem og har let ved at komme op at stå ved ting, hun har en sød tand og er allerede begyndt at se Hej til Lillemis og personer der kommer. Gro er stærk, hun humper afsted men er sejest til at gå, og elsker det, hun siger se se se og peger på det hun kan se, hun har lidt dybere stemme, er meget forældreglad, og er mere betænksom end Liv som kaster sig ud i det meste. Gro er glad nær hun kan føles med en mor, far eller mormor, hvor Liv er mere selvstændig.
Ligheder = DE LIGNER JO HINANDEN MEGET, de har lidt forskellige længder mht hår, og Livs ansigt er smallere over panden end Gros. De har meget glade for mad, elsker deres mormor, elsker Lillemis, smitter hinanden når de er kede af det, og sover dårligt om natten. De er meget afhængige af hinanden, og griner meget af de samme ting. De er i det hele taget meget enige om, hvad der gør dem trygge, og her er det at sove med mor og far – det bedste i verden.

Vi er så glade for jer to dejlige tøser! Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen 👏🎁🎂👭💞🎈

Kærlig hilsen
Mor og far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *