Fotografbilleder fra 5. februar 2015

Kære følgere 🙂

Så har jeg lagt billeder op, der blev taget af vores fotograf Henriette d. 5. februar. Vil jo så gerne dele dem med jer alle, men de sociale medier beholder retten til billederne, hvilket vi var enige om herhjemme afholdte os fra at lægge dem ud. Faktisk afholder det os fra at bruge bl.a. Facebook til at lægge billeder ud på.
Nu er sitet jo oppe at køre, som er vores alene og hvor vi har copyright, og login-siden på plads så kun jer med kode – kan se alle de billeder vi lægger ud 🙂

Håber I synes godt om dem 🙂

Knus herfra

P.s. jeg bestilte en fotograf igennem en veninde, imens vi var indlagt på Skejby (18. januar til og med 2. februar), og jeg som troede at det ville blive let at få dem taget. Jeg skulle måske have overvejet at det kunne blive svært, at få to små 3 ugers børn til at lægge sig på en bestemt måde uden tøj på i februar måned. Det blev en 4 timer lang seance, hvor pigerne blev ammet 3-4 gange, og fik søvn ind imellem. De sked på alle deres dyner, 2 lammeskind og min dyne som lå en skuffe fra et chartol. Hehe.. ja, de kunne begge være i skuffen 🙂 Sikke et arbejde vi fik efterfølgende! Er nu meget glad for resultatet – men gør det ikke igen foreløbig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *