Vuggestuepiger og mor tilbage på job

Hej med jer
Beklager stilheden!
Her er travlt, meget travlt – får sjældent et ben til jorden, men det er da faktisk også gået hen og blevet et helt nyt liv for os herhjemme.
Jeg arbejder 27 timer hver uge, og Lasse har fuld tid på Solbjerg Skolen. Pigerne bliver hentet og bragt primært af Lasse, og så mig 1 gang om ugen.
Synes det er helt overvældende – at gå fra et liv, hvor jeg var sammen med Liv og Gro hele tiden – og nu kun ser dem 3 til 4 timer om dagen… pyhaa.. mange mødre har sikkert som jeg stillet sig selv spørgsmålet om måden vores samfund er indrettet.
Hvordan skulle jeg kunne få flere timer til pigerne – og samtidig være noget for en arbejdsplads. I mit job er der desværre ikke mulighed for hjemmearbejde, eller flekstid – så det er bare med at nyde den tid vi har sammen.
Det må ikke misforstås! Er SÅ glad for at være tilbage på job, være tilbage blandt andre voksne – og bare være Ditte – uden at skulle være noget for Liv og Gro. Jeg kan bare godt forstå at flere overvejer at finde en anden levevej – så de kan få deres tilværelse vendt mod de børn man nu har fået – og super gerne vil tilbringe alt sin tid med!
Her skal job, tvillinger, madlavning, motion, venner osv. bare forenes med de få timer, der er tilbage, når vi når hjem fra job.. Uanset hvad er det bare en udfordring og en proces for alle at være i. Kap en hæl og klip en tå!?? Det føles i hvert fald sådan….

Nok om det.. Liv og Gro har det fantastisk – nyder vuggestuen, har mod på det hele, og Liv har nu taget de første kravletag – med lidt maveplask til følge! Seje lille 2140 grams Liv har kæmpet sig forbi og overhalet søster, som sidder flot – men lige skal knække koden for at komme fremad. Far og mor er pavestolte – 10 mdr. – der er sket så meget med jer to skønne piger! Jeg kan ikke følge med 😉 Se billederne der lige er lagt ind og vurdér selv 😉

Julen nærmer sig med hastige skridt. Håber jeg finder tid til at sende jer en julehilsen inden vi når 24. december. Vil i hvert fald ønske jer en rigtig dejlig aften – håber vi ses snart kære familie og venner.

Kh
Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *